Osteopaat voor Paarden in Overijssel

Geef jouw paard de aandacht en zorg die het verdient met de professionele osteopathische diensten van Praktijk Equine in Overijssel. Onder de leiding van gediplomeerde osteopaat Jeanette Stroeve streven we bij Praktijk Equine naar het verbeteren van het welzijn van jouw paard door middel van deskundige osteopathie.

Waarom kiezen voor Praktijk Equine?

Bij Praktijk Equine begrijpen we de unieke behoeften van elk paard. Onze gediplomeerde en ervaren osteopaat, Jeanette Stroeve, biedt behandelingen op maat die zijn afgestemd op de individuele situatie van elk paard. Of het nu gaat om het herstellen van blessures, het optimaliseren van prestaties, of het bevorderen van algehele gezondheid, wij leveren hoogwaardige zorg. Gevestigd in het Balkbrug, in het hart van Overijssel, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor paardenliefhebbers in de regio.

Osteopathie voor paarden

Osteopathie is een holistische en natuurlijke benadering van gezondheid, gericht op het herstellen van de balans in het lichaam. Bij Praktijk Equine geloven we in de kracht van op maat gemaakte osteopathische behandelingen die specifiek zijn ontworpen om de natuurlijke balans van het paardenlichaam te herstellen. Of je nu worstelt met blessures, prestatieproblemen of gewoon wilt bijdragen aan het algemene welzijn van je paard, Praktijk Equine is er voor de gezondheid van je viervoetige vriend.

Maak een afspraak

Wil je meer te weten komen over onze diensten als osteopaat voor paarden in Overijssel? Neem vandaag nog contact op met Jeanette Stroeve van Praktijk Equine in Balkbrug. Jouw paard verdient de best mogelijke zorg, en wij staan klaar om je te helpen bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn.

Klachten

Hieronder een overzicht van veelvoorkomende klachten bij paarden.
Bij deze klachten is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen.