Effectieve zorg voor klachten zoals Mok, Huidaandoeningen en Hoefproblemen bij paarden

Klachten zoals mok, huidaandoeningen en hoefproblemen kunnen het comfort en welzijn van jouw paard aanzienlijk beïnvloeden. Bij Praktijk Equine begrijpen we de impact van deze klachten en bieden we gespecialiseerde zorg om de gezondheid van jouw paard te verbeteren en te behouden.

Mok, huidaandoeningen en hoefproblemen

Mok is een veelvoorkomende aandoening die de huid rondom de kootholte aantast, terwijl huidaandoeningen diverse oorzaken kunnen hebben, variërend van allergieën tot infecties. Hoefproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de mobiliteit van het paard.

Waarom kiezen voor Praktijk Equine?

Individuele behandelplannen

Wij geloven in een op maat gemaakte benadering, waarbij we behandelplannen ontwikkelen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van jouw paard.

Diverse therapeutische opties

Van bloedzuigertherapie tot osteopathie, wij beschikken over diverse therapeutische opties om effectief om te gaan met mok, huidaandoeningen en hoefproblemen.

Onze aanpak bij klachten:

Gedetailleerde evaluatie

We starten met een nauwkeurige evaluatie om de omvang en de mogelijke oorzaken van de klachten vast te stellen.

Specifieke behandeling

Op basis van de evaluatie stellen we een gericht behandelplan op dat kan bestaan uit topische behandelingen en aanvullende therapieën.

Preventieve zorg

Naast de behandeling besteden we aandacht aan preventieve maatregelen om terugkerende klachten te voorkomen.

Herstel en comfort voor jouw paard

Wil je jouw paard verlichting bieden van klachten zoals mok, huidaandoeningen of hoefproblemen? Neem contact op met Jeanette Stroeve van Praktijk Equine in Balkbrug, Overijssel, en ontdek hoe onze gespecialiseerde zorg kan bijdragen aan het herstel en het algehele welzijn van jouw paard.

Klachten

Hieronder een overzicht van veelvoorkomende klachten bij paarden.
Bij deze klachten is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen.