Effectieve opluchting voor vage of terugkerende kreupelheden bij paarden

Heeft jouw paard last van vage of terugkerende kreupelheden? Bij Praktijk Equine begrijpen we hoe verontrustend en frustrerend dit kan zijn. Ontdek hoe onze expertise en toewijding kunnen leiden tot effectieve verlichting en herstel voor jouw paard.

Waarom kiezen voor Praktijk Equine?

Individuele behandeling

Geen enkel paard is hetzelfde, daarom bieden wij individuele behandelplannen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw paard.

Gespecialiseerde therapieën

Van osteopathie tot bloedzuigertherapie en dry needling, wij beschikken over een breed scala aan gespecialiseerde therapieën om effectief om te gaan met vage kreupelheden.

Onze aanpak bij terugkerende kreupelheden:

Grondige evaluatie

We starten met een grondige evaluatie om de bron van de kreupelheden te achterhalen, inclusief het observeren van bewegingspatronen en het identificeren van mogelijke triggerpoints.

Behandelplan op maat

Gebaseerd op de evaluatie stellen we een op maat gemaakt behandelplan op dat gericht is op het verminderen van kreupelheden en het herstellen van de algehele mobiliteit.

Follow-up en monitoring

Onze zorg houdt niet op na de behandeling. We voorzien in regelmatige follow-up om de voortgang te monitoren en indien nodig het behandelplan aan te passen.

Maak een einde aan de kreupelheden

Wil je een einde maken aan de vage of terugkerende kreupelheden van jouw paard? Neem contact op met Jeanette Stroeve van Praktijk Equine in Balkbrug, Overijssel, en ontdek hoe onze gespecialiseerde benadering kan bijdragen aan het herstel en welzijn van jouw paard.

Klachten

Hieronder een overzicht van veelvoorkomende klachten bij paarden.
Bij deze klachten is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen.